Voordelen voor
​​​​​​​Professionals

in de bouwbranche

Architect, aannemer, ontwikkelaar of corporatie? Bel (010) 4503 314

(Warmberger is telefonisch bereikbaar van maandag t/m woensdag)

Wortels in de installatiebranche


Warmberger heeft zijn wortels in de installatiebranche. Wij zijn dan ook gewend nauw samen te werken met alle partijen in bouw- en ontwikkelprojecten: architecten, aannemers, ontwikkelaars, corporaties en installatiebedrijven. We kennen zowel het specificatie- en ontwerpproces als de uitvoering op de bouwplaats. Dat komt bij de voorbereiding, de installatie en plaatsing van onze warmtepompinstallaties zeker van pas.

Vrijheid voor architecten

Architecten die duurzaam wonen en werken belangrijk vinden, kiezen vaak voor de warmtepomp. De Warmberger geeft ze meer vrijheid, omdat deze plug & play warmtepompinstallatie in haar behuizing als kant-en-klare unit op elke gewenste plek buiten geplaatst kan worden. De flexibiliteit in kleuren en dakbedekking is een extra plus.

Efficiency voor aannemers

Zodra het warmwatercircuit en het elektriciteitsnet binnen gereed zijn kan overgegaan worden tot het plaatsen van de Warmberger. Het plaatsen van een complete Warmberger verwarmingsinstallatie kost dan nog maar één dag. De aannemer krijgt de installatie met alle apparatuur als unit geleverd voor een vaste, vooraf afgesproken prijs, desgewenst inclusief plaatsing en inbedrijfstelling. Een zeer efficiënte en daardoor ook economisch interessante werkwijze.

Eenvoud voor
ontwikkelaars en
corporaties

Een woningcorporatie of andere ontwikkelaar van schone, groene woningen kan de Warmberger complete warmtepompinstallaties als uniforme units inzetten. Al naar gelang de schaal van het project kunnen we een Warmberger per woning of per cluster woningen plaatsen. Overigens kunnen de Warmberger all-in warmtepomp-units bij grotere panden ook op het dak geplaatst worden.

Meer voordelen voor installateurs

Natuurlijk, een professionele verwarmingsinstallateur kan best zelf een warmtepompinstallatie vormgeven en in onderdelen plaatsen. Maar dat is een arbeidsintensief project en het wordt steeds moeilijker om vakbekwame verwarmingsmonteurs te vinden. Bovendien is voor optimale buitenplaatsing in een rigide, isolerende berging ook bouwtechnische expertise nodig. Samenwerking met Warmberger betekent snellere levering van een perfecte installatie inclusief behuizing en efficiënte plaatsing (door Warmberger of eigen monteurs). Het installatiebedrijf verkoopt minder uren, maar kan toch een aantrekkelijke marge realiseren. Tegen gelijke of zelfs lagere kosten voor de klant!

Dóórvragen of expertise delen?

De Warmberger is een nieuw, gepatenteerd concept, dat de komende jaren verder zal doorontwikkelen en mee zal groeien met markt. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de mening van kritische branchegenoten.
​​​​​​​Hebt u vragen? Tips of ideeën? Neem vooral contact met ons op!

Oók interessant om te lezen.