Voor u als
particulier

Warmberger warmtepompinstallatie

Bent u benieuwd naar de kosten van een Warmberger installatie?

Kant-en-klare
oplossing voor
​​​​​​​verwarming


De Warmberger warmtepompinstallatie in robuuste behuizing is een kant-en-klare oplossing voor de ecologische verwarming van uw woning. Alle voordelen van een warmtepomp, zonder de nadelen.

Verduurzaming van een bestaande woning

De Warmberger is bijzonder geschikt voor het vervangen van een traditionele verwarmingsinstallatie in een bestaand pand. Een warmtepomp met expansievat, buffervat en ventilator-unit neemt meer ruimte in dan een eenvoudige gasgestookte CV-ketel, waardoor buitenplaatsing vaak de enige optie is. In dat geval is de Warmberger de perfecte alles-in-één oplossing: een complete duurzame installatie inclusief fraaie, robuuste behuizing in een vormgeving die past bij uw huis.

Buitenplaatsing bij een nieuwe woning

Bij het ontwerpen van een gloednieuwe woning met warmtepompinstallatie wordt in de meeste gevallen gekozen voor het reserveren van een speciale technische ruimte voor de warmtepomp met toebehoren, waarbij men rekening houdt met aansluiting op de buitenunit op een plek waar de minste geluidsoverlast zal zijn. Dit is vaak de beste oplossing.

Soms zijn er echter omstandigheden waaronder ook bij nieuwbouw een Warmberger warmtepompsysteem voor buiten beter werkt.

Bijvoorbeeld bij een kleine bouwvlek, als de ruimte binnen zó beperkt is, dat men blij is met elke vierkante meter winst. Of bij een kavel vlak naast een buurwoning, waar een warmtepomp in de tuin, op enige afstand, minder problemen met geluidsoverlast zal opleveren. Kostenoverwegingen spelen in ieder geval geen rol, want de Warmberger buitenopstelling is door ons 'plug & play'-systeem zeker niet duurder en vaak zelfs goedkoper dan een installatie binnen.

Stel zelf uw eigen Warmberger samen
Wilt u een sedumdak of EPDM? Wilt u gekleurde wanden of potdeksel? En wilt u luchtdoorlatende coulissen met een geluiddempende uitvoering? Bij Warmberger leveren we design op maat. Stel uw eigen Warmberger zelf samen!

Laat u voorlichten over de voordelen

Overweegt u de aanschaf van een warmtepompinstallatie? Laat u dan zeker voorlichten over de voordelen van de Warmberger alles-in-één opstelling voor buitenshuis. Wij maken graag een kostenplaatje voor u omtrent de aanschaf en installatie. Neem contact met ons op!​​​​​​​

Oók interessant om te lezen.