De opties en
​​​​​​​het design

De uitvoeringen

Geen ruimtegebrek

Geen beeldvervuiling

Geen geluidsoverlast

Uitvoeringen van de Warmberger behuizing


De behuizing voor de warmtepompinstallatie is gemaakt van gecoate, isolerende sandwichpanelen en heeft om logistieke redenen standaardmaten: 250 cm x 150 cm x 220 cm (LxBxH). De unit is voorzien van zowel tilgaten voor de hijskraan als kokerbalken voor de heftruck, om veilig vervoer en zorgvuldige plaatsing te vergemakkelijken. Afhankelijk van de warmtepompinstallatie kan het geheel wel tussen de 1500 en 2000 kg wegen.

Design op maat

De uitvoering is verder variabel. Bij Warmberger kunnen we de wanden in uiteenlopende kleuren leveren, zelfs met gepotdekselde zijkanten. Het dak wordt bedekt met EPDM en kan ook worden voorzien van sedum. De buitenunit komt achter luchtdoorlatende coulissen, eventueel in geluiddempende uitvoering.

Ontwerp van de installatie

Als gespecialiseerd bedrijf kunnen we elke gewenste warmtepompinstallatie leveren. Wel beperken wij ons tot de grote merken, waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen. De configuratie van de installatie hangt af van de gestelde eisen aan comfort en de aard van de woning. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierin prima adviseren. U krijgt de warmtepomp die perfect bij u past, compleet geïnstalleerd, met garantie en natuurlijk met uitstekende service achteraf.

Voorbeelden, kleurstalen, prijzen?

Wilt u meer weten over de verschillende uitvoeringen van de Warmberger behuizing en de beste warmtepompinstallatie voor uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag nadere informatie en/of een offerte.​​​​​​​

Oók interessant om te lezen.