Warmtepomp-
installatie

in een compacte behuizing

Geen ruimtegebrek

Geen beeldvervuiling

Geen geluidsoverlast

Voordelen van een warmtepomp


Een warmtepompinstallatie is een populaire oplossing voor verwarming en koeling in woningen. Met als belangrijkste voordelen: lage stookkosten, perfect geschikt voor vloerverwarming en lagetemperatuur-radiatoren, minder CO2-uitstoot en onderhoudsarm. Voor de aanschaf kunt u vaak subsidie krijgen, terwijl uw pand in waarde stijgt.

Een warmtepompinstallatie heeft echter ook nadelen

Het installeren van een systeem (buffervat, boilervat, hydromodule en buiten-unit) is tamelijk complex en vraagt de nodige expertise. Ook neemt de installatie meer fysieke ruimte in dan alleen een CV-ketel. Tot slot produceert de buiten-unit met zijn ventilator nogal wat geluid.

Dit is de oplossing

Een Warmberger bestaat uit een complete warmtepomp-installatie, prefab geleverd in een maatwerk behuizing met het formaat van een fietsenschuurtje in diverse kleuren en uitvoeringen.

Wég met de nadelen
Wij leveren de warmtepompinstallatie kant-en-klaar aan, met alle onderdelen vooraf geïnstalleerd en getest. Vervolgens sluiten we de Warmberger simpelweg aan op de voorzieningen van uw woning. Dit levert binnen flinke ruimtewinst op, terwijl buiten het uitgekiende ontwerp zorgt voor optimale geluidsdemping. U profiteert dus als particuliere klant zorgeloos én nagenoeg geruisloos van uw voordelige, duurzame en ecologisch verantwoorde verwarmingssysteem.

Ook voor professionals
Ook architecten, aannemers, ontwikkelaars, verwarmings-installateurs en corporaties kunnen hun voordeel doen met deze integrale oplossing. Deze professionals kunnen rekenen op meer vrijheid in het ontwerpproces, meer efficiency in de bouwprocessen en ontzorging bij verkoop en plaatsing.

En, al interesse gekregen in de Warmberger?

Meer weten over de Warmberger, het stekkerklare warmtepomp-systeem in weersbestendige behuizing? Of liever direct een afspraak maken voor nadere kennismaking? Mail naar info@warmberger.nl of bel: (010) 3130 784

Oók interessant om te lezen.